Pato nem akar távozni a Milantól

Hiába szólnak a hírek az AC Milan és a Paris Saint-Germain megállapodásáról Alexandre Pato nem kíván távozni a San Siróból.

 

Az AFP értesülése szerint a két klub között már megszületett, egy összességében 35 millió euróról szóló egyezség, azonban ennek ellenére a „Kacsa” szeretne otthon maradni.

 

„A Milan az otthonom. Nem akarom két megnyert trófea után befejezni a pályafutásom a Rossonerinél.” – kezdte a 22 éves támadó.

„A klub történelmének része akarok lenni, címekhez akarom segíteni a csapatot. Ez az öröm adja meg számomra a lelkesedést ahhoz, hogy még nagyobb lelkesedéssel vessem bele magam az előttünk álló mérkőzésekbe, és ezeken mindent megtegyek a győzelemért és a gólszerzésért.”

„Ez egy különleges nap a számomra. Köszönöm Silvio Berlusconi elnök úrnak, a klubnak és a szurkolóknak, hogy mindig hittek bennem.”

Ezzel egy időben a párizsiak sportigazgatója, Leonardo is nyilatkozott az ügyről: „Patóval kapcsolatban jól haladnak a dolgok, de egyelőre megegyezés még nem történt vele kapcsolatban.”

Pato 2007-es érkezése óta 111 mérkőzésen 51 gólt ért el a Rossonerinél.