Brutális fizetésért mehet Cristiano Ronaldo a Man Cityhez

A Man City nem sajnálná a pénzt Cristiano Ronaldóra, a portugál az elsőszámú kiszemeltje a vezetőknek. Ronaldo fizetését hat játékos eladásából állná a City.

 

A goal.com riportja szerint a Man City durván 5-600 ezer eurós fizetéssel csábítja Cristiano Ronaldót. Azért, hogy ne boruljon a fizetési rend a csapatnál, távozhat Tevez, Dzeko, De Jong, Adebayor, Santa Cruz és Wayne Bridge is.

 

A City ráadásul a Real Madridnak is rendes árat fizetne, vagyis itt az a kérdés, hogy a játékos távozni akar-e, vagy sem. Természetesen ez az egész nem ilyen egyszerű, igen összetett kérdésről van szó.

Az angol klub vezetői és a játékost képviselő Jorge Mendes az utóbbi időben egyre jobb viszonyba került egymással, így az ügynöke akár nagy hatással lehet a játékosra is, míg várhatóan Mourinho személye is sokat nyomhat... ma már írtunk a Casillas - Mourinho afférról és annak egyik lehetséges változatáról, vagyis Mourinho távozásáról... Mourinho ügyeit szintén Jorge Mendes intézi és a Man City szívesen látná a sorai között José Mourinhót is.

A portugál mester is jelezte már korábban, Angliában még van dolga, szeretne még újra a Premier League-ben dolgozni.

Bár az is tény, hogy Mourinho is jelezte már, szeretné kitölteni a szerződését a Real Madridnál, ahol egy hosszabb projektbe kezdtek a vezetők és szeretné végig vinni a terveket. És ennek egyik alappillére Cristiano Ronaldo is, aki ráadásul már a klub történelmi magasságaiba emelkedett a temérdek góljával.

Valahogy nehéz elképzelni, hogy a két portugál váltson a nyáron, persze kérdés, hogy milyen hangulat alakul ki a csapat körül és mivel lehetne őket elcsábítani a világ egyik legjobb csapatától... mert önmagában a pénz ilyen szinten már nem számít(hat).

Ronaldo átigazolása már csak a Manchester United miatt is érdekes lehet, valamint korábban arról is pletykáltak, Mourinho váltaná Sir Alex Fergusont a Man United kispadján, ha a skót legenda nyugdíjba vonulna.